Το καλάθι μου

Mini Cart

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου.Το πιστωτικό σας είναι ενεργό έως 3 μήνες από την ημερομηνία επιβεβαίωσης του.Τυχόν μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέτες τους, την απόδειξη λιανικής παροχής/τιμολόγιο και την αρχική τους συσκευασία.
Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προιόντα κατά παραγγελία και για προϊόντα που έχουν την ένδειξη «ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ» στην περιγραφή τους. Επίσης δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε εκπτωτικά προιόντα από χώρες εκτός Ε.Ε.
Η  REGALON HELLAS διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς online καθώς και στις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προιόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.
 • Αλλαγή Είδους: Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος. 
 •  
 • Έκδοση Πιστωτικού Υπολοίπου: Το πιστωτικό υπόλοιπο πιστώνεται στον λογαριασμό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 3 μηνών από την ημερομηνία επιστροφής. 
 •  
 ‘Έξοδα επιστροφής από Ελλάδα
Στην πιθανότητα πρώτης επιστροφής τα έξοδα βαρύνουν την RΕGALON HELLAS IKE.
Από την δεύτερη αλλαγή και μετά βαρύνουν τον πελάτη με κόστος 3,00 ευρώ και μόνο κάνοντας χρήση της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών.(SPEEDEX)
 
 
Οδηγίες Επιστροφής
 
Για να επιστρέψετε την αγορά σας, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και βεβαιωθείτε ότι θα λάβουμε την επιστροφή σας εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.
 • Aποστείλλετε μας email στο regalon.gr@gmail.com με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.
 • Εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης του αίτημάτος σας καθώς και οδηγίες για το πως να οργανώσετε την αποστολή της επιστροφής σας.
 • Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε την επιστροφής σας, θα λάβετε ένα email για την επιβεβαίωση της αλλαγής σας και  του πιστωτικού υπολοίπου
  Όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο
  www.regalon.gr ανήκουν στο regalon.gr και τον φωτογράφο ενώ απαγορεύεται ρητώς η όποια χρησιμοποίηση τους από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο.